Uroš Blagojević

Trenutno se nalazite na: Početna > O klubu  > Uroš Blagojević

Uroš Blagojević je rođen 4. novembra 1985. godine u Beogradu.

Aikidoom je počeo da se bavi sa 13 godina kod sadašnjeg instruktora Dejana Stamenkovića u Aikido klubu „Karađorđe“.

Sa stažom i iskustvom vežbača dugim 12 godina, od januara 2009. godine preuzima odgovornost uloge drugog trenera u matičnom klubu.
U januaru 2018. Godine otvara svoju aikido školu;

Tokom srednje škole i fakulteta, pored redovnog vežbanja u Aikido klubu „Karađorđe“, konitnuirano pohađa seminare aikidoa kod domaćih majstora Velibora Vesovića 6. Dan, Radeta Jankovića 4. Dan, Jelene Vrzić 5. Dan i drugih. U periodu svog aikido razvoja, aktivno učestvuje na međunardnim seminarima instruktora Jođi Fudžimota 8. Dan, Jošiaki Jokote 7. Dan, Mikelea Kvarante 6. dan, Fudžite Senseia 8. Dan, V. Smita 6. Dan, i Kobajašija 6. Dan.

U martu 2008. godine, u Prokuplju, na nacionalnom seminaru Srpske aikido federacije (SAF), pred ispitnom komisijom SAF-a polaže za majstorsko zvanje 1. Dan kod ispitivača Velibora Vesovića.
Kod ispitivača Dejana Stamenkovića polaže za majstorska zvanja 2.Dan (2011) i 3.Dan (2017).

Diplomirao je crkvene umetnosti na Akademiji Srpske pravoslavne crkve. Redovno učestvuje na oslikavanju crkvenih zdanja u Srbiji i regionu.

Upis dece

Obaveštavamo vas da je Aikido klub Karađorđe počeo upis dece - polaznika na kurseve aikidoa. Saznajte koji je značaj aikidoa u razvoju dece, koju pedagošku funkciju ima aikido i na koji način se razvija etički kodeks kod deteta trenirajući aikido. Za više informacija možete se obratiti na telefone: 065 33 11117 i 069 206 7979 ili na e mail adresu office@aikidokaradjordje.rs