Dragan Stojiljković

Trenutno se nalazite na: Početna > O klubu  > Dragan Stojiljković

Dragan Stojiljković rođen je 1976. godine u Beogradu.

U Aikido klub „Karađorđe“ dolazi neposredno po osnivanju kluba u oktobru 1998. godine, što ga čini članom ove aikido škole sa najdužim stažom.

Od januara 2009. godine preuzima odgovornost uloge asistenta trenera, a od marta 2010. godine i dužnosti sekretara Aikido kluba „Karađorđe“.

Tokom dvanaest godina redovnog vežbanja u matičnom klubu, redovno pohađa seminare velikih imena domaćeg i međunarodnog aikidoa, poput Velibora Vesovića 6. Dan, Jođi Fudžimota 8. Dan, Jošiaki Jokote 7. Dan, Mikelea Kvarante 6. dan, Fudžite Senseia 8. Dan, V. Smita 6. Dan, Kobajašija 6. Dan i mnogih drugih.

Za majstorsko zvanje crni pojas 1.Dan polaže u Beogradu juna 2009. godine, pred ispitivačem, majstorom Dejanom Stamenkovićem.

U aikido klubu „Karađorđe“ učestvuje u obrazovanju mladih članova kluba i organizaciji seminarskih vežbi i prikaza.

Diplomirao je na Beogradskoj poslovnoj školi visokih strukovnih studija. Živi i radi u Beogradu gde se bavi računarstvom i informatikom.

Danas je aktivno uključen u sve akcije koje Aikido klub „Karađorđe“ sprovodi u cilju širenja aikidoa i zdravog pristupa životu.

Upis dece

Obaveštavamo vas da je Aikido klub Karađorđe počeo upis dece - polaznika na kurseve aikidoa. Saznajte koji je značaj aikidoa u razvoju dece, koju pedagošku funkciju ima aikido i na koji način se razvija etički kodeks kod deteta trenirajući aikido. Za više informacija možete se obratiti na telefone: 065 33 11117 i 069 206 7979 ili na e mail adresu office@aikidokaradjordje.rs