Dejan Vesović

Trenutno se nalazite na: Početna > O klubu  > David Vesović

David Vesović je rođen 28. septembra 1986. godine u Beogradu.

Aikido aktivno vežba u Aikido klubu „Karađorđe“ od 2002. godine.

Pored aktivnog vežbanja u matičnom klubu, redovno posećuje seminare Jođi Fudžimota 8. Dan, Jošiaki Jokote 7. Dan, Velibora Vesovica 6. Dan, Mikelea Qaranta 6. Dan i drugih značajnih imena u svetu aikidoa. Takođe, sarađuje sa instrukotrima Srpske aikido federacije na organizaciji seminara, polaganja i prezentacija aikidoa.

Juna 2010. godine, pred ispitivačem majstorom Dejanom Stamenkovićem, polaže za majstorski pojas 1. Dan.

Danas aktivno učestvuje u organizaciji i realizaciji svih aktivnosti Aikido kluba „Karađorđe“, kao i pridruženih sala u Smederevu i Beogradu.

Nakon Grafičke škole u Beogradu, upisuje Fakultet primenjenih umetnosti, gde se bavi grafikom i ilustracijom. U slobodno vreme proučava grafički dizajn, slikarstvo i druge oblike vizualnog izražavanja.

Upis dece

Obaveštavamo vas da je Aikido klub Karađorđe počeo upis dece - polaznika na kurseve aikidoa. Saznajte koji je značaj aikidoa u razvoju dece, koju pedagošku funkciju ima aikido i na koji način se razvija etički kodeks kod deteta trenirajući aikido. Za više informacija možete se obratiti na telefone: 065 33 11117 i 069 206 7979 ili na e mail adresu office@aikidokaradjordje.rs